+36 30 934 3689

A Klíma és Hűtéstechnikai Kft. 1995-ben alakult klíma és hűtéstechnikai berendezések értékesítése és telepítése céljából. A Klíma és Hűtéstechnikai Kft teljesen magántulajdonú vállalat. Vevőinknek stabil, sokoldalú, megbízható, minőségi és esztétikus választékot kínálunk, magas színvonalú műszaki háttérrel és szervízszolgáltatással.

Szakmai tapasztalatainkat többek között a referencia anyagunkban felsorolt munkák, és a számos lakossági telepítés során szereztük. Ezeket kívánjuk kamatoztatni cégünk müködtetésében is, ahol mindenféle igényt megpróbálunk kielégíteni. Gondolunk itt lakások, irodaházak, csarnokok klimatizálására.

Vállalkozásunk fő profilja klímaberendezések, légkondik, folyadékhűtők forgalmazása és telepítése, hűtőkamrák építése és beüzemelése.

Szerelőink és ügyvezetőink munkájának eredményességét bizonyítja, hogy a magánszemélyeken kívül számos nagy vállalat is visszatérő ügyfelünk.

Cégfilozófiánk: Tartós, kiszámítható és mértéktartó növekedés.

A szükséges műszaki berendezéseket megrendelőink kívánságára gyorsan, pontosan és reális áron értékesítjük. Szolgáltatásunk színvonala a tulajdonosok és jól felkészült munkatársaink ismereteiből, szaktudásából és munkatapasztalatából fakad.

Ügyfélközpontú tevékenységünk a folyamatosan ápolt nyílt légkörű kapcsolatainkon alapul.

Vállalkozási stratégiánk a kiélezett piaci versenyben sikereket úgy elérni, hogy ügyfeleink hosszú távon elégedettek legyenek.